Home > Venteliste

Vi har både i vuggestuen og børnehaven opdelt børnene i tre aldersopdelte grupper, som hver har deres primære voksen. Når jeres barn bliver skrevet på venteliste, så bliver det skrevet op i den årgang det er født, og det vil så blive tilbudt en plads når det står nr. 1 i sin årgang, og der mangler et barn i den pågældende gruppe.

Søskende har fortrinsret, og børn der er i vuggestuen er sikret en plads i børnehaven.

Indimellem tilbyder vi orlovspladser, hvis vi har nogle børn på orlov. Orlovspladser gives kun for en periode, og de ophører når vores “orlovsbarn” vender tilbage til Mikisoq.

Skema til opskrivelse på venteliste kan rekvireres på info@mikisoq.dk

Hvis I har brug for at komme i kontakt med os telefonisk, så skal I ringe fredage mellem kl. 12-14 (kl. 16-18 dansk tid), da vi får rigtig mange telefoniske henvendelser, og vi ellers hele tiden skal gå fra børnene.
Telefon 53 43 89 – spørg efter Anita eller Irene

2 Comments, RSS

 • Iben Andersen

  says on:
  16. marts 2017 at 12:02

  Hej
  Jeg var nede og skrive min søn Ib Roed Otte op til vuggestuen i sommers. Hans fødselsdag er 06.10.14 så han blev to år i efteråret. Han har været blefri siden jul. Jeg vil høre hvorlangt han er på listen og om han automatisk er på listen til både børnehave og vuggestue?
  VH Iben

  • mikiadmin

   says on:
   6. april 2017 at 10:48

   Hej Iben.

   Vores venteliste er desværre utrolig lang, Ib står ikke super godt. Jeg har noteret han er renlig, og han er på både børnehavens og vuggestuens venteliste.

   En anden gang vil du få et hurtigere svar hvis du benytter vores mail info@mikisoq.dk
   Mange hilsner fra – Anita

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.